tirsdag, august 08, 2006

Juhuuu - min egen blog

Juhuuu - endeligt lykkes det mig at få oprettet min egen blog.

Det har jeg også cirka gerne ville have gjort i flere uger nu, men jeg har nok måtte konstaterer at det er lidt besværligt at skulle programmere en blog helt fra bunden.

Nå, for jer der forvilder jer ind på denne blog er det måske relevant at jeg lige kort fortæller hvem jeg er, så I kan være sikker på at I har fundet den rigtige Rasmus Dahl.

Jeg er i slutningen af 20erne og er stadig studerende på RUC, hvor jeg forsøger at afslutte pædagogik og forvaltning til foråret 2007. Jeg bor sammen med min kæreste Signe på Amager i København.

Jeg har igennem tiderne brugt en del tid på studiepolitik, og har derigennem fået mig et rigtigt godt studie job i Ingeniørforeningen i Danmark - IDA.

Jeg elsker - udover Signe - telemarkskiløb, god mad og tid sammen med mine gode venner.

Grunden til at jeg mener at det er nødvendigt med en blog er, at jeg syntes at der er begyndt at ske ret meget i mit liv, og en blog gør det bare nemmere at fortælle jer andre om det.

Nå - til jeg får skrevet igen, vil jeg sige tak fordi du har kigget forbi.

Med venlig hilsen

Rasmus

P.S. for en god ordens skyld, skylder jeg min ven Frederique fra Sverige en tak. Uden hende havde jeg ikke fundet www.blogspot.com. Hendes blog kan for øvrigt ses på: http://lugnetochfred.blogspot.com/

1 Comments:

At 10:05 PM, Blogger Lugnetetc said...

Tack själv! :-D

 

Tilføj en kommentar

<< Home